Zoeken
Zoeken

Mini Mundi aanbiedingen

Mini Mundi Informatie

Op zoek naar een leuke speeltuin waar je kinderen met slecht weer ook binnen kunt spelen? Dan ben je bij Mini Mundi aan het juiste adres. Dit gezellige familiepretpark biedt veel speelplezier voor kinderen vanaf nul jaar.

Attracties

Naast een grote buitenspeeltuin, indoor speeltuin en 0-4 land met diverse speeltoestellen geschikt voor kinderen van diverse leeftijden, is er ook een leuke miniatuur wereld: Miniatuur Walcheren. Alle belangrijke gebouwen uit Walcheren kom je hier in het klein tegen.

Eten & Drinken

Mini Mundi heeft een gezellig zelfbedieningsrestaurant waar je allerlei lekkere hapjes en drankjes kunt vinden. Zo kun je kiezen uit koffie, thee of frisdrank, maar ook uit pannenkoeken, patat en vers belegde broodjes. Met mooi weer kun je ook plaatsnemen op het zonnige terras met uitzicht op mini Walcheren.

Feestjes

Attractiepark Mini Mundi is ook een ideale plek voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiedagen. De kinderen kunnen namelijk heerlijk onbezorgd spelen, terwijl jezelf geniet van een kopje koffie op het terras.

Mini Mundi ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Lars damen

11-08-2017
Heel leuk voor de kids

Leuk dagje uit voor de kinderen. Eerst op het gemak de ministad doorlopen. Kinderen hebben zich kostelijk vermaakt in de buiten attracties (4 en 6 jaar). De prijzen voor het eten waren gelukkig niet zo duur als bij menig anders park en je kreeg veel. Daarna hebben de kinderen lekker binnen gespeeld. Daarna een speurtocht gehouden door de ministad en een prijsje opgehaald. Een schitterende dag voor de kinderen, ondanks de wind en miezerregen.