Zoeken
Zoeken

Legoland Duitsland aanbiedingen

Overnachting

maandag 15 april
incl. onbijt & diner
€289,- v.a. €200,-
-31%

Sfeerimpressie

Legoland Duitsland Informatie

Wie heeft er vroeger niet met Lego gespeeld? De kleurrijke blokjes en poppetjes prikkelen al jaren de fantasie van jong en oud. Want ook volwassenen zijn nog altijd gek op Lego. In Legoland Duitsland kunnen alle Legoliefhebbers hun hart ophalen en spelen tussen de Lego-attracties. Legoland Duitsland is overigens het vierde themapark van Legoland. Je vindt Legoland Duitsland in Günzburg. Dit ligt tussen München en Stuttgart in.

Thema’s & Attracties

Legoland Duitsland is opgebouwd uit verschillende werelden. Zo kun je Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knight’s Kingdom, Imagination, Lego City, Little Asia, Kingdom of the Pharaoh’s en Pirate Land bezoeken. Ieder thema heeft zijn eigen attracties en bezienswaardigheden, uiteraard geheel in Lego-stijl.

Miniland biedt – zoals de naam al zegt – een miniatuur versie van populaire steden. In Miniland van Legoland Duitsland kom je mini attracties en bezienswaardigheden uit onder meer Duitsland, Nederland, Italië en Zwitserland tegen. Met een druk op de knop zet je de verschillende taferelen in beweging. Bij Lego X-treme kun je de onderwaterwereld volgens Lego bewonderen, met monstertrucks rijden en genieten van spannende attracties, waaronder de Techno Tea Cups.

In Lego City waan je je in een grote versie van het populaire Lego City assortiment, compleet met politiebureau en haven, waar je zelfs met echte Lego bootjes in kunt varen. Op mooie dagen is Captain Nick’s Splash Battle in het Pirate Land ook een echte aanrader.

Shows, entertainment, eten & drinken

Door het jaar heen worden er verschillende thematische shows en voorstellingen gegeven. Deze verschillen ieder jaar van thema en ook per seizoen is er een nieuw programma om te bewonderen. Een dag plezier tussen de Lego zorgt natuurlijk voor lekkere trek. Iedere wereld heeft daarom ook een eigen restaurant en horecapunten geheel in de stijl van het thema van het gebied.

Er zijn drie restaurants (Pizza Mania, City Restaurant en Dino Grill) met een uitgebreid assortiment eten en drinken. Daarnaast kun je in het park bij de onoverdekte Knight’s Table, Jungle Oasis en Fata Morgana (om er slechts drie te noemen) terecht voor lekkere snacks en drankjes. Ook zijn er nog een paar cafés waar je terecht kunt voor koffie, thee, koude dranken en gebak of broodjes en natuurlijk ijsstations verdeeld over het park.

Express Pass

Wil je niet lang in de rij staan voor je favoriete attracties? Dan is het mogelijk om een Electronic Express Pass aan te schaffen. Met dit kastje krijg je voorrang op onder meer de Temple X-pedition, Flying Ninjago (1x per dag), Project X en de Fire Dragon. Je kunt voor de attracties een tijd reserveren waarop je de attractie wilt bezoeken. Op die tijd mag je dan ook snel naar binnen. Handig voor iedereen die alles uit zijn Legoland Duitsland dag wil halen.

Winkelen

Natuurlijk kun je in Legoland Duitsland de leukste en meest populaire Lego kopen in de Legowinkels op het park. Maar ook andere Lego gerelateerde spulletjes zijn er volop te koop in de gethematiseerde winkeltjes. In iedere wereld vind je wel een winkeltje geheel in stijl met dit thematische gebied.

Legoland Duitsland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.