Zoeken
Zoeken

Ketteler hof aanbiedingen

Ketteler hof Informatie

In het Duitse Haltern am See ligt het prachtige natuurpark Hohe Mark. In dit park vind je het Ketteler hof: een grote speeltuin met verschillende speeltoestellen en leuke dieren voor een heerlijke dag met het hele gezin.

Attracties

In het Ketteler hof kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Er zijn glijbanen, klimtoestellen, waterspeeltoestellen en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een speciale speeltuin met veilige toestellen die aansluiten bij de leeftijd van je kind. Maar er is ook een skelterbaan en een Natuurbelevenispad waarbij je op je wandeling allerlei dingen leert over de flora en fauna om je heen.

Dieren

Wil je even lekker knuffelen met dwerggeitjes, hertjes en schaapjes? Dan kun je even bijkomen van het spelen op de knuffelboerderij. De dieren mogen ook gevoerd worden. Bij de kassa kun je tegen betaling voer voor de dieren kopen, zodat je zeker weet dat ze ook iets eten wat ze echt mogen hebben. De knuffelboerderij is voor iedereen toegankelijk, maar het is aan te raden om met kleine kinderen wel even mee te gaan voor de veiligheid.

Eten & Drinken

In Ketteler hof biedt verschillende horecapunten, maar je mag ook gewoon je eigen broodjes en drinken nuttigen op een van de vele picknickplaatsen in het park. Of neem kolen, tangen, spiezen en vlees mee en maak gebruik van een van de barbecues op de barbecueplaats van Ketteler hof. Een eigen grill of barbecue meenemen hoeft dus niet. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Je kunt er in het restaurant ook pizza, braadworst, broodjes, patat en een grote variatie aan warme en koude dranken krijgen.

Overnachten

Ketteler hof ligt in het Ruhrgebied. Haltern an See biedt nog meer prachtige bezienswaardigheden. Het is dan ook een prachtig gebied om te blijven overnachten. In de buurt van het park vind je verschillende overnachtingsmogelijkheden, zoals hotels, een bungalowpark en een camping.

Ketteler hof ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.