Zoeken
Zoeken

Kabouterland aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Emmen, Drenthe
0.0 (0 reviews)

Sprookjeshof
Appeltern, Drenthe
0.0 (0 reviews)

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Plopsa Indoor Coevorden
Dalen, Drenthe
0.0 (0 reviews)

Overdekt Kabouter Plop park in Nederland, veel speelruimte, maak kennis met bekende Studio 100 figuren zoals Kabouter Plop en Piet Piraat, leuke kinderattracties, ideaal voor kinderfeestjes.

Kabouterland Informatie

Volop speeltuinplezier, zowel binnen als buiten. In het grote konijnenhol zie je hoe de kabouters leven.
Neem een kijkje in de spannende trollengrot… Ontdek de raadsels van het oude kasteel. Geniet van de vele dieren in de dierentuin of van de gezellige terrassen en picknickplekken…

KOM MAAR KIJKEN, JE KOMT OGEN TE TEKORT!

In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kun je als je heel stil bent het leven van de kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden. Achter iedere bocht ontdek je weer een nieuw sprookjesachtig tafereel. Via de grote roetsj je naar buiten de speeltuin in, waar zich ook de ingang van de trollengrot bevindt. In deze grot leven en luieren de Trollen. Ga gerust naar binnen, maar pas op dar ze je niet zien! Buiten in in de speel- en wandeltuinen kunnen de natuurliefhebbers hun hart ophalen, want hier leven de echte dieren als wasberen, muntjaks, uilen, kangoeroes, en nog veel meer. Via de speel- en wandeltuin kom je bij het kasteel met zijn geheimzinnige gangen en trappetjes. Hier leven verschillende dieren met Hertog Wajk, die jullie verteld hoe hij bij de kabouters terecht is gekomen. Kabouterland heeft zelfs een overdekte speeltuin, zodat het zelfs bij wat minder mooi weer heel goed toeven is bij de kabouters, kortom.....het is weer hoog tijd voor Kabouterland.

Kabouterland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.