Zoeken
Zoeken

Holiday Park aanbiedingen

Topdeals

dinsdag 27 februari
Topdeal!
Geldig t/m 15 juli 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Topdeal!
Geldig t/m 15 juli 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Entree

Topdeal!
Geldig t/m 15 juli 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Topdeal!
Geldig t/m 15 juli 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Geldig t/m 15 juli 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Holiday Park Informatie

In 1971 werden in Haloch in Duitsland de deuren van attractiepark Holiday Park geopend. In 2010 werd het park overgenomen door Studio 100 waardoor het park aanzienlijk kon uitbreiden. Achtbanen, ritjes voor de allerkleinsten en gezellige karakters zoals Maya de Bij en haar vriendje Flip en natuurlijk Wickie de Viking kun je zomaar tegenkomen. Er zijn zelfs speciale meet & greet momenten.

Attracties

Holiday Park heeft veel verschillende attracties. Uiteraard zijn er veel ritjes voor de kleintjes, zoals Mayas Bloementoren en de antieke paardencarrousel. De Maya attracties vind je in Majaland en zijn geschikt voor de allerkleinste bezoekers. Maar de oudere kinderen en volwassenen worden zeker niet vergeten. Stap bijvoorbeeld in de BigFM Expedition Geoforce, de Bulderende Rivier of de Free Fall Tower.

Shows & Evenementen

Het hele jaar door zijn er verschillende shows en evenementen te beleven. Van zwoele zomeravonden met spetterende optredens tot de verjaardagsfeestjes van de meest favoriete bewoners van het park. Ook kun je in Holiday Park ieder jaar Halloween vieren. Verder worden er dagelijks leuke shows georganiseerd, war je met het hele gezin van kunt genieten.

Eten & Drinken

Een dag vol pret levert natuurlijk lekkere trek op. In het park zijn er voldoende horecapunten te vinden met ieder een ander thema en menu. Bij de BBQ kun je heerlijk gegrilld vlees krijgen, terwijl je bij de Majaburger kunt smullen van frietjes en een hamburger. Uiteraard zijn er ook ijsjes, vers belegde broodjes, warme en koude dranken en diverse snacks verkrijgbaar bij de diverse restaurants en horecapunten in het park.

Overnachten

Blijven overnachten is ook zeker mogelijk bij Holiday Park. Er liggen maar liefst 7 prachtige hotels rondom het park waar je heerlijk kunt overnachten. Bovendien is het vaak mogelijk om met een speciale pendelbus van het hotel naar Holiday Park te worden gebracht.

Holiday Park ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.