Zoeken
Zoeken

Heide Park aanbiedingen

Sfeerimpressie

Heide Park Informatie

In het Duitse Nedersaksen ligt in de plaats Soltau het populaire attractiepark Heide Park. Het park is in 1978 geopend en is door de jaren heen sterk ontwikkeld. Het heeft veel verschillende achtbanen, attracties, gezellige shows en speciale evenementen (zoals zomernachten en Halloween) waar het hele gezin van zal genieten.

Attracties

Heide Park biedt attracties voor het hele gezin. Voor de kleintjes zijn er gezellige en vooral vrolijke gezinsattracties. Wat dacht je van de Flofahrt waarbij je met bootjes over een prachtige vijver vaart of de Bounty een stoere piratenschipschommel. Ook de wildwaterbaan, Madagascar show en Roter Baron vliegtuigjes zijn geschikt voor het hele gezin.

Adrenaline zoekers kunnen terecht in een van de achtbanen, zoals de Krake, Flug der Dmonen en Big Loop. Dat wordt lekker gillen van plezier in deze razend spannende en snelle attracties. Aan het einde van de middag kunnen avonturiers ook terecht op het Indianen Kletterpfad: een groot klautergebied waar je kunt abseilen en meer.

Eten & Drinken

Natuurlijk valt er genoeg te eten en te drinken in Heide Park. Over het gehele park vind je gezellige, thematische restaurants en snackcorners waar je terecht kunt voor koude en warme dranken, patat, chips, braadworst en natuurlijk een lekker ijsje. Verder kun je in diverse restaurants terecht voor echte nationale en internationale gerechten. Denk maar aan de Biergarten, Asia Imbiss en de Piraten Burger. De restaurants passen perfect in het beeld van de attracties waar ze vlakbij zijn gelegen. Zo wordt de beleving tussen park en horeca nog groter.

Overnachten

Natuurlijk kun je bij het Heide Park overnachten. Het park biedt diverse accommodaties, zoals een camping, avonturen hotel en een speciaal bulli camp waar je in oude, originele VW Busjes kunt overnachten. In het avonturen hotel gaat de pret van Heide Park nog even door, dankzij de gethematiseerde kamers en gezellige shows.

Heide Park ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.