Zoeken
Zoeken

Futuroscope aanbiedingen

Sfeerimpressie

Futuroscope Informatie

Tien kilometer ten noorden van de stad Poitiers in het midden van Frankrijk, ligt het futuristische attractiepark Futuroscope in Chasseneuil-du-Poitou. Hier draait het allemaal om multimedia, 3D en 4D films, bijzondere achtbanen en attracties, computergames en meer. De innovatieve attracties zijn niet alleen maar spannend, maar ook interactief of net een beetje anders dan je zou verwachten van een pretpark. Wanneer je de poorten doorloopt van Futuroscope heb je, vooral door de futuristische architectuur, het idee dan je de toekomst in bent gelopen.

Attracties

Ook de attracties hebben allemaal te maken met technologie. Zo is er een Tijdmachine waarin je een reis door de tijd maakt. Maar ook een Dances with Robots attractie waarbij je met robots danst door middel van allerlei spannende ritjes. Of wordt een minimoy en ga op reis in een 4D wereld om Arthur te redden. En wil je het park eens op een heel andere wijze zien? Stap dan in de Aerobar en doe een drankje op 35 meter hoogte. Alle attracties zijn technologische hoogstandjes. Laat je verbazen in Futuroscope.

Eten & Drinken

Wie liever met beide benen op de grond blijft staan voor een hapje en drankje kan de Aerobar overslaan en plaats nemen in een van de zeven themarestaurants op het park. Er zijn onder meer een all you can eat buffet, een tapas restaurant, een pancake & salad restaurant en een steakhouse & grill. Voor iedereen is er zeker wat wils te vinden.

Overnachten

Wanneer je Futuroscope wilt bezoeken dan is het aan te raden om er een overnachting bij te boeken. Er zijn verschillende hotels rondom het park, maar ook het park zelf heeft maar liefst veertien hotels varirend van n tot vier sterren voor een heerlijk Futuroscope verblijf. Vaak zijn er arrangementen te boeken van een overnachting plus toegang tot het park.

Futuroscope ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.