Zoeken
Zoeken

Familiepark Nienoord aanbiedingen

Entree

zondag 23 juni
Geldig t/m 03 november 2024
€7,50 €6,50
-13%
Geldig t/m 03 november 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Familiepark Nienoord Informatie

Neem een duik in het zwembad, stap met zijn allen in het treintje of verover de burcht: familiepretpark Nienoord biedt plezier voor groot en klein. Ook met minder mooi weer, want in de grote binnenspeeltuin heeft ook iedereen plezier. Het Familiepark Nienoord is gelegen op Landgoed Nienoord in het Groningse Leek. Een waar pareltje in de Nederlandse natuur. Het biedt naast pretpark en subtropisch Zwemkasteel ook modelspoorbanen, een museum, concertzaal, streekproductmarkten en nog veel meer.

Spelen

Ontdek de natuur van Landgoed Nienoord en roetsj van de glijbanen af, spring over de houtblokken naar de overkant van het water of knuffel met de schapen en konijnen op de kinderboerderij met bijzondere huisdierrassen. Is het weer wat minder, dan ga je lekker naar binnen om te genieten van nog meer glijbanen en klimtoestellen. Of behaal de beste score met een potje midgetgolf.

Subtropisch zwembad: Het Zwemkasteel

Het Zwemkasteel is een subtropisch zwemparadijs met speciale baden voor kinderen om in te spelen. En wat dacht je van de spectaculaire lichtgevende glijbaan die je van hoog boven het zwembad het water in laat glijden? De lichtgevende glijbaan vormt het middelpunt van menig discozwemfeestje op Het Zwemkasteel. Het Zwemkasteel biedt tevens aquasportlessen aan en er is een wedstrijdbad aanwezig. Op warme dagen speel en zwem je buiten in het buitenbad met glijbanen.

Kinderfeestje

Verover tijdens je verjaardagsfeestje de Burcht in een echt ridderavontuur. Uiteraard met verkleedkleren en patat met ranja na afloop in Restaurant De Albertushoeve. Nieno’s Ridderspeurtocht biedt maar liefst anderhalf uur pret – en dan moet er nog gegeten worden. Of ga je mee met Nieno’s Piratenexpeditie? Een spannend avontuur waarbij je ook kennismaakt met de rest van het landgoed. Het is ook mogelijk gewoon lekker een dag te spelen en daarna zelf bonbons en cupcakes te versieren met Nieno’s Bakkerijfeestje.

Familiepark Nienoord ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.