Zoeken
Zoeken

Drouwenerzand aanbiedingen

Overnachting

zondag 23 juni
o.b.v. all-inclusive
€672,- €499,-
-26%

Sfeerimpressie

Drouwenerzand Informatie

In het mooie Drenthe ligt in het plaatsje Drouwen een gezellig en zeer voordelig pretpark waar klein en groot zich op en top zal vermaken tussen de prachtige natuur van Drenthe. Veiligheid voor alle kinderen en volwassenen staat in dit pretpark hoog in het vaandel, net als duurzaamheid en lekker, vers eten. Drouwenerzand is een overzichtelijk, gezellig pretpark waar je ook heel goed kinderfeestjes kunt vieren en schoolreisjes kunt houden. Kom ook lekker spelen in de vrije natuur.

Attracties buiten

Pret staat voorop als het om de attracties van Drouwenerzand gaat. Er zijn daarom voor iedereen leuke attracties in het park te vinden. Zo zijn er verschillende draaimolens en achtbanen voor jong en oud, zoals de stoere XLR8*, de Break Dance en de Happy Sailor. Trek je zwemkleding aan en speel op het Waterplein tussen de fonteinen. Buiten kun je ook genieten van de Authentieke Carrousel, trampolines en diverse speeltoestellen. En - geheel thematisch voor de streek - er is een heuse hunebed8baan welke speciaal voor Drouwenerzand is gebouwd. Stap in een hunebed en race over de baan.

Attracties binnen

Is het wat minder mooi weer buiten? Geen probleem! Drouwenerzand heeft namelijk een groot en gezellig indoor gedeelte waar je kunt apekooien of de Mexicaanse omgeving kunt bekijken op de Ezelbaan. Net als buiten zijn er ook bij de indoor attracties medewerkers aanwezig om de veiligheid te waarborgen voor jou en je kinderen. Ook staan op alle attracties aangegeven wat de minimum lengte-eisen en andere voorwaarden voor het gebruik van een attractie zijn.

Eten & Drinken op het park

Uniek aan Drouwenerzand is dat het eten en drinken voor de dag is inbegrepen in de entreeprijs. Geniet van een vegetarische soep, vers fruit, lekkere frietjes en snacks, wat te drinken en een ijsje. Je kunt gewoon naar het restaurant lopen en bestellen. Heb je speciale dieetwensen dan is dat geen probleem. Er is dagelijks een kok aanwezig die - mits tijdig aangegeven - iets lekkers voor je in elkaar tovert dat geheel aan je wensen voldoet. Aan het einde van de dag kun je lekker eten naast het park bij Robin Hood Ribhouse.

Shows & Evenementen

Ieder jaar kun je samen met de kinderen genieten van diverse evenementen, zoals een groots Halloween feest, zijn er Zuper Zomeravonden waarbij het park langer open blijft en wordt elk jaar de verjaardag van mascotte Danny (de dennenboom) gevierd. Daarnaast kunnen er andere evenementen en shows worden georganiseerd die per jaar verschillen.

Overnachten

Een dagje Drouwenerzand is misschien wel niet genoeg. Gelukkig beschikt het attractiepark ook over een eigen hotel, bungalowpark en camping waar je heerlijk kunt overnachten. De accommodaties zijn allemaal goed verzorgd. Entree voor het pretpark is inbegrepen bij de prijs voor een vakantiehuis, hotelkamer of kampeerplaats. Ideaal voor een heerlijk lang weekend genieten en spelen in het Drentse Drouwen.

Activiteiten vakantiepark

Bovendien kan de pret na een dagje Drouwenerzand gewoon doorgaan, want het vakantiepark heeft sport- en speelvelden, mooie wandelpaden (ook voor Nordic Walking) en hardlooprondjes door de vrije natuur. In het hoogseizoen kunnen kinderen meedoen aan het recreatieprogramma.

Drouwenerzand ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.