Zoeken
Zoeken

Drievliet aanbiedingen

Entree

zondag 23 juni
Geldig t/m 05 juli 2024
€29,50 €25,-
-15%

Drievliet Informatie

In Den Haag ligt het zeer gezellige familie pretpark Drievliet. Het park kent veel verschillende attracties geschikt voor groot en klein, zodat je met het hele gezin op en top kunt genieten van een dagje Drievliet. Het is zeer makkelijk te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Tramlijn 15 heeft namelijk een directe verbinding tussen treinstations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor en de Laan van s-Gravenmade, waar ook Drievliet aan ligt. Makkelijker kan haast niet. Bovendien is dit vriendelijke park ook geschikt voor opas en omas.

Attracties

De attracties van Drievliet zijn onderverdeeld in vier categorien, namelijk Thrill rides, Familie attracties, Kinderen en Shows. De Familie attracties zijn geschikt voor het hele gezin en vormen een mengelmoes van sensatie en gieren van plezier. De Lachgrot met zijn gekke spiegels, het Fonteinplein waar je lekker nat mag worden, het spannende Spookmuseum en de sensationele Twistrix zijn enkele attracties die voor de hele familie zijn.

Voor kleine kinderen is er onder meer in de Lol Atol veel te beleven. Van de spetterende sleepbootjes tot klimmen in de vuurtoren en plezier beleven met de springende hondjes. Maar ook Old Mac Donalds Tractorrit is voor de allerkleinsten een belevenis. De Thrill rides zijn er voor de echte waaghalzen. Stap in de Kopermijn achtbaan of draai rond in de verticale draaimolen De Kwal.

Shows

De vierde groep attracties bestaat uit shows. Zoals CineMagic 5D waar je in de spectaculaire animatiefilm The Lost World kan bekijken in vijf dimensies. Leef mee met de Dinos en beleef zo een magisch avontuur. De Jungle Show is een computergestuurde show vol verrassingen. De dieren nemen groot en klein mee op reis door de Jungle en je steekt er nog wat van op ook. Door het jaar heen zijn er vaak ook speciale evenementen met muziek of theater. Dit wordt altijd apart door het park aangekondigd en kan ieder jaar verschillen.

Eten & Drinken

Een dagje Drievliet is ook compleet met een lekkere snack. Bij de diverse kiosken op het park kun je terecht voor iets lekkers. Maar als je even uitgebreid wilt lunchen, dan kun je in attractiepark Drievliet terecht bij n van de twee gezellige en sfeervolle restaurants, te weten Restaurant Mei en Restaurant Het Paviljoen. Bij beide horecagelegenheden kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Het gevarieerde menu van Restaurant Mei biedt iedereen lekkere salades en vers belegde luxe broodjes. Het is ook mogelijk om Restaurant Mei te boeken voor bedrijfsuitjes en andere gelegenheden. Dit kan zelfs buiten de openingstijden van het attractiepark om. Stoere piraten kunnen terecht bij Het Paviljoen voor een Piratenbox met verrassing of een ambachtelijke pannenkoek.

Schoolreisje & kinderfeestjes

Omdat Drievliet een overzichtelijk pretpark is met attracties voor zowel kleine als grote kinderen, is dit een perfect park voor een gezellig schoolreisje. Of vier het verjaardagsfeestje eens in Drievliet. De jarige en zijn of haar gasten zullen op en top genieten van een bijzonder feestje in dit gezellige attractiepark.

Drievliet ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.