Zoeken
Zoeken

Bellewaerde aanbiedingen

Entree

maandag 15 april
Geldig van 9 dec 2023 t/m 7 jan 2024
€36,- €25,20
-30%
Geldig van 9 dec 2023 t/m 7 jan 2024
€36,- €25,20
-30%
Geldig van 9 dec 2023 t/m 7 jan 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Geldig van 9 dec 2023 t/m 7 jan 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Geldig van 9 dec 2023 t/m 7 jan 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Bellewaerde Informatie

In het Belgische Ieper ligt het attractie- en dierenpark Bellewaerde. Een vrolijk park waarbij verschillende leuke themas, verrassende attracties en dierenverblijven elkaar perfect afwisselen. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin, want er is voor iedereen wel iets te beleven. Het park opende in 1954 voor het eerst haar deuren onder de naam Het Toeristisch Centrum Bellewaerde als een safaripretpark. Nu heet het park alleen Bellewaerde en is de safari uitgebreid met spannende attracties. Door het jaar heen worden er ook verschillende shows georganiseerd.

Attracties

De attracties van Bellewaerde zijn spetterend, spannend en vooral heel erg leuk. Er is rekening gehouden met de allerkleinsten, maar ook met de adrenaline zoekers. Stap in de achtbaan Huracan, geniet van Le Petit Prince in 4D, laat je verbazen in het Huis van Houdini en wordt kletsnat in de Bengal Rapid River wildwaterbaan. Ook kletsnat word je in de Niagara of de River Splash. Thrill-rides als Screaming Eagle, Piratenboot en Boomerang zullen je doen gillen van plezier. Kleine kinderen genieten het meest van de Vlinders, Tuff-Tuff of de Dansende ballonnen.

Dierenpark

In Bellewaerde leven maar liefst meer dan 300 exotische diersoorten. Mascotte Koning Leeuw neemt je graag mee op safari langs deze prachtige dieren. Bewonder de tijger, leeuw of het amoerluipaard, lach om de gekke bekken van de vele verschillende aapjes (waaronder witoorpenseelapen en ringstaartmakis) of wandel op de savanne en ga op visite bij de giraf, Europese bizon en de dwerggeit. De verblijven zijn verweven met de verschillende werelden van Bellewaerde, waardoor je overal allerlei bekende en minder bekende dieren tegenkomt tijdens je bezoek aan het attractiepark.

Eten & Drinken

Overal door het park heen kom je ook verschillende horecagelegenheden tegen, geheel in stijl van de attracties. Lekkere Belgische frites, een heus BBQ grill restaurant en lekkere verse broodjes behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ieder restaurant of horecapunt heeft een eigen menu.

Bellewaerde ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.